Medici

Echipă medicală dedicată, ghidată de profesionalism și responsabilitate pentru binele pacienților!

Viziunea noastră este aceea a unei companii în care specialiștii noștri colaborează strâns cu pacienții, pentru a înțelege mai bine problemele lor reale, pentru a presta servicii medicale mai bune și pentru a fi considerați un partener de încredere în domeniul reproducerii umane asistate. Cu o abilitate unică de a combina experiența profesională vastă, un management de calitate și o reputație deosebită a echipei de medici, Hera’s Med Boutique este partenerul ideal pentru gestionarea problemelor ce țin de fertilitatea cuplurilor.

Dr. Marilena Băluță

Fondator, coordonator medical și embriolog senior

În călătoria aceasta, numită viață suntem tot timpul în fața unor alegeri. Uneori avem șansa să ne întâlnim cu oameni care ne pot schimba parcursul, ne învață lecții, ne luminează drumul și ne mobilizează să evoluăm. Privesc în trecut, doar pentru a revedea ce și cât am învățat în aceste călătorii profesionale. Toate experiențele trecute m-au ajutat să fiu cea mai bună versiune a mea din prezent. Fiecare copil venit pe lume, pe cale naturală sau printr-o procedură de reproducere umană asistată înseamnă viitor. Și vreau ca acest viitor să fie mai bun pentru toate femeile care vor să fie mame. Mă întreb tot timpul cum să procez mai bine pentru pacienții mei, cum să îi ajut să luptăm cu infertilitatea de cuplu, ce putem face să facilităm procedurile de reproducere umană asistată, cum mobilizăm oamenii să empatizeze și să se alăture acestei cauze pentru care militează asociația “Și eu am dreptul să fiu părinte”, al cărui fondator sunt. Lupta cuplului cu infertilitatea este “o călătorie” grea, mai ales când vorbim despre cupluri care se luptă de ani să aducă pe lume un copil, dar devine “o călătorie” frumoasă când punem la piept mamei bebelușul pe care îl așteaptau cei doi să le fie împlinire. Vă invit să vă alăturați și voi, medici și pacienți, acestei misiuni care vă va împlini viețile, vă va aduce fericire și va da și un alt sens existenței voastre.
Marilena Baluta
Dr. Alina Mihaela Busan 1 e1654094879661

Dr. Alina-Mihaela Bușan

Medic specialist obsterică – ginecologie

A fi însărcinată nu este o boală, este o stare naturală care vine la pachet și cu anumite situații de disconfort. Mama nu trebuie să se panicheze la cel mai mic disconfort. Dacă femeia simte că ceva nu este în regulă trebuie să vorbească imediat cu medicul care îi supravegheză sarcina. Pentru că relația medic- pacient trebuie să fie una bazată pe încredere. Medicul are nevoie să știe tot ce face sau simte femeia însărcinată și apoi decide ce e mai bine pentru făt și pentru mamă. Iar în zona de expertiză numită infertilitate, cu atât mai mult, pacienta/cuplul trebuie să aibă încredere în medic. Este un proces de lungă durată, cu momente în care totul poate părea extrem de greu, doar că medicul este cel care are cunoștiințele necesare și intrumentele pentru a ajunge la rezultatul pe care o familie și-l dorește- un copil. Fiecare mamă și copilul său sunt unici și nu trebuie încadrați în niște statistici. “Positive thinking” este atitudinea care ajută cel mai mult, pentru că în spatele fiecărui studiu, statistică sau cercetare sunt oameni. Unici. Patologiile sunt similare, dar felul în care un medic bun alege un tratament este o asumare din partea acestuia pe profilul și istoricul unic al unui pacient. Așadar, pentru mine, cel mai important este să fiu aproape de cei care îmi sunt pacienți. Să le fiu sprijin. Să le fiu consilier. Să avem încredere unii în alții și să construim împreună cea mai frumoasă relație și să obținem tot ce e mai bun- un copil sănătos.

Dr. Bălălău Oana-Denisa

Medic specialist obsterică – ginecologie

Este și asistent universitar UMF Carol Davila București și doctor in științe medicale.
Pacientele din Argeș și din împrejurimi se pot programa la dr. Bălălău pentru ecografii ginecologice, chirurgie laparoscopică ginecologică, histeroscopie, colposcopie, tratamentul infertilității cuplului si reproducere umană asistată.
Dr. Bălălău este specializată și în rejuvenare vaginală – tratament laser CO2 și PRP.

dr. Balalau Oana Denisa heras med 1
poza site 5

Oana Pescaru

Psiholog clinician si psihoterapeut individual, de cuplu si familie,  formator-supervizor in psihoterapie de familie

Master in psihoterapii cognitiv-comportamentale
Competente in violenta domestica,  terapie familiala in diverse situatii problematice pentru copii si adolescenti/cupluri/familii, dezvoltarea personala individuala si de grup,
Competențe în consiliere psihologică cupluri care se confruntă cu situații de infertilitate
Certificat european de psihoterapie ( European certificate of psychotherapy 2010) pentru copil/cuplu/familie