Servicii si Proiecte

Ca să poţi iubi, iubește-te pe tine ȋnsăţi!

 

  1. Servicii obstetrică/Urmărire sarcină/Morfologie fetală

Află mai multe despre proiectele noastre:

Proiect: In rol de barză

O sarcină este o nouă călătorie pentru mama și pentru familia ei. Obţinută naturala sau printr-un procedeu de reproducere umană asistată, o sarcină este o nouă etapă ȋn viaţa femeii, care ȋi va statua femeii un nou rol: rolul de mamă. Este o mare bucurie acestă nouă etapă, dar și o mare schimbare prin care trece corpul femeii pentru a se adapta noului rol. Va trebui să ȋși asume alegeri responsabile pentru doi. Medicul ȋi va deveni sfătuitor și partener, iar noul său rol: rolul de barză.

 

 

 

  1. Servicii ginecologie/Patologie ginecologică

 

Află mai multe despre proiectele noastre:

Proiect: Alături de tine, patologii ale femeilor

De la primele semne ale adolescenţei, la femeia matură, ne putem confrunta cu boli și patologii de sferă ginecologică. Vizita la medicul ginecolog trebuie practicată ca retina, cel puţin o data pe an, ȋncă din perioada adolescenţei și debutului vieţii sexuale. Suntem alaturi de tine ȋn toate etapele vieţii tale, din adolescent până la menopauză. Sunt etape fireși ȋn care pot exista patologii ce ȋţi pot afecta calitatea vieţii. Suntem aici pentru a trata si găsi soluţii personalizate bolilor de care suferiţi. Respectăm unicitatea femeii. Ne sunt date boli poate tocmai pentru a găsi ȋn noi resursa de a ne vindeca. Ȋţi respectăm trupul, mintea și sufletul.

 

 

c.Servicii infertilitate/Reproducere umană asistată/Fertilizare in vitro

Află mai multe despre proiectele noastre:

 

Hera: Tu ce stii despre fertilitatea ta

Ȋn cadrul Asociaţiei “Și eu am dreptul să fiu părinte”, al cărui fondator sunt, am pornit “călătoria infertilităţii” acum peste 10 ani, ȋmpreună cu sute de cupluri care au străbătut “ȋn lung și ȋn lat” calea anevoioasă către visul lor de a deveni părinţi. Le cunosc gândurile și temerile, cum știu și soluţiile terapeutice pe care le-am gândit pentru cazul lor unic, complex și foarte intim. Nu ȋncetez să mă ȋntreb, mai ales ȋn cazurile complicate, câtă putere de la Dumnezeu au putut avea aceste femei sau acești barbati ȋntr-o luptă de ani cu infertilitatea de cuplu. Am fost foarte norocoasă să pot pune pe pieptul acestor mame luptătoare copilașul mult așteptat, venit natural sau ȋn urma unor procedee de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro, inseminare artificială etc.). Un dar de la Dumnezeu pentru mine si mai ales pentru ei.

Dr. Marilena Băluţă