Servicii

Ca să poţi iubi, iubește-te pe tine ȋnsăţi!

Dr. Marilena Băluţă, medic primar obstetrică-ginecologie, a iniţiat și a tranformat poveștile de viaţă ȋntr-un nou concept care să ȋnsemne pentru pacientele sale cea mai corectă sursă de informare, o experienţă de profesională și de comunicare și o nouă “călătorie de viaţă” a medicului ȋmpreună cu pacienţii săi.

Morfologie fetală

Medicul tău este partenerul tău

O sarcină este o nouă călătorie pentru tine și pentru familia ta.

Obţinută natural sau printr-un procedeu de reproducere umană asistată, o sarcină este o nouă etapă din viața ta, care ȋți va statua un nou rol, acela de mamă. Este o nouă misiune pe care ți-o descoperi, încă de la primele controale pe care e recomandat să ți le faci de la debutul sarcinii.

Este o mare bucurie acestă nouă etapă, dar și o mare schimbare prin care trece tot corpul tău pentru a se adapta noului rol.

Va trebui să ȋți asumi alegeri responsabile pentru tine și noua viață care crește în tine. Medicii de la Hera’s Med ȋți vor deveni sfătuitori și parteneri în călătoria ta, pe toată durata sarcinii.

 

Ce servicii oferim?

Servicii obstetrică

Urmărire sarcină

Morfologie fetală

Patologie ginecologică

Medicul tău de la începutul vieții de femeie

De la primele semne ale adolescenţei, la femeia matură, ne putem confrunta cu boli și patologii de sferă ginecologică. Vizita la medicul ginecolog trebuie practicată ca rutină, cel puţin o dată pe an, ȋncă din perioada adolescenţei și debutului vieţii sexuale.

Medicii Hera’s Med sunt alături de tine ȋn toate etapele vieţii tale, din adolescență până la menopauză. Sunt etape firești, ȋn care pot apărea patologii ce ȋţi pot afecta calitatea vieţii. Suntem aici pentru a trata si găsi soluţii personalizate bolilor de care suferi. Respectăm unicitatea femeii. Ne sunt date boli poate tocmai pentru a găsi ȋn noi resursa de a ne vindeca. Ȋţi respectăm trupul, mintea și sufletul.

Fertilizare in vitro

Tu ce știi despre fertilitatea ta?

Ȋn cadrul Asociaţiei “Și eu am dreptul să fiu părinte”, al cărui fondator sunt, am pornit “călătoria infertilităţii” acum peste 10 ani, ȋmpreună cu sute de cupluri care au străbătut “ȋn lung și ȋn lat” calea anevoioasă către visul lor de a deveni părinţi. Le cunosc și le-am înțeles gândurile și temerile, cum știu și soluţiile terapeutice pe care le-am gândit special pentru cazul lor unic, complex și foarte intim. Nu ȋncetez să mă ȋntreb, mai ales ȋn cazurile complicate, câtă putere de la Dumnezeu au putut avea aceste femei sau acești bărbați ȋntr-o luptă de ani cu infertilitatea de cuplu? Am fost foarte norocoasă să pot pune pe pieptul acestor mame luptătoare copilașul mult așteptat, venit natural sau ȋn urma unor procedee de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro, inseminare artificială etc.).

Un dar de la Dumnezeu pentru ei, la care eu am fost parte.

Așadar, te așteptăm și pe tine la Hera’s Med, să vedem împreună cum putem împlini misiunea ta de mamă.

Noi îți vom fi alături și te vom ajuta să îți depășești limitele.

Dr. Marilena Băluţă

Noutati HerasMed